Navštíveno 1719x

04.03.2007, 18:40 |
kasko Najde někdo rozdíl mezi těmahle fotkama???
Foto z minulého roku

04.03.2007, 18:42 |
kasko a nyní aktuální foto
omlouvám se za foto, je to foceno v noci

no nesvieti ti radio:)
a maš klííímu :D :)
ake je to afto?:)
no nesvieti ti radio:)
a maš klííímu :))))
ake je to afto?:)
rozbylo se ti rádio a svítí to méně pravděpodobně následek dodělání klimy,to docela gratuluju pěkná pakárna,nebudeš to předělávat do climatroniku :-)))

04.03.2007, 18:54 |
kasko redbullboy: rádio nesvítí, čekám na aktivačné kód, zapomněl jsem ho. Klima je dodělaná, je to Fabia MPi, jinak klimu to ještě utáhne :)
PAVELK: pakárna to byla pořádná. Do climatroniku se mi nechce, bylo by to hodně náročné, protože Fabie se s climatronikem nedělaly a muselo by se vše upravovat. Čidlo slunečného záření, apod.
Jinak jste mě nepotěšili, bylo to dosti rychlé :)
kasko: ja mam vw polo9n a nemam klimu a tiež by som ju xel.. fabia je stajna ako moje polo (teda skoro). mohol by si mi napisať čo k tomu všetko treba a koľko stoji prerabka atd?
A krome klimy na druhe fotce mas radio o pozici nize :o) hihi
Thullo:tyjo to my uniklo :-))

04.03.2007, 22:40 |
kasko Thullo: tak nebylo to tak rychlé, jak jsem myslel :) Ale všimnul sis toho
redbullboy: klimu jsem sháněl půl roku, sehnal jsem ji za 8000 a 6000 mě stála montáž s naplněním a věcma, které jsem koupil.
Jinak ke klimě je potřeba hodně věcí a musí to být ze stejného auto. Jen okrajově tam jsou kabely, čidla, klima-kompresor, klima-chladič, výparník, topení, RJ klimatizace, trubky, atd.

04.03.2007, 22:58 |
KaZaN Předělávka na klimu, pěkná pakárna, KaZaN taky předělával, na Climatronic... a nikdy víc.. (o:
kasko: a kde si zohnala tu klimu? s nejakého buraneho afta?

05.03.2007, 14:45 |
kasko ne, bylo to na inzerát. Měl jsem možnost i z bouraného auta, ale za to chtěli na vrakáči 15tis. Dával jsem inzeráty v anoncích a taky s kamarádem z SK, který dával v anoncích na Slovensku se nám podařilo sehnat. Sice 200km daleko ale za 8000. Musíš dávat inzeráty a shánět, shánět. Taky ty vrakáče nejsou špatné, ale tam je riziko poškození a taky neúplnosti. Musíš vědět, co vše potřebuješ

20.03.2007, 23:29 |
Thomas | Upraveno: 2007-03-20 23:31:42
Kdo to montoval, jestli se muzu zeptat...?